1 / 3

Extension to a Care Home in Luxembourg

The existing home for the elderly should be extended with three new pavilions offering residents a home that is designed in line with the latest gerontological research. The focus was therefore to create new accommodation units that should enhance residents' quality of life and also enable the operating company to divide it into different treatment areas.

Additional value

  • Execution within the agreed deadline and costs
  • Consultant to the principal
  • Savings potential demonstrated in the planning
  • Rapid elimination of defects to ensure the official opening date
  • A single contact partner for all issues

Project data

Client:

Congrégation des Soeurs de Ste. Elisabeth

Architect:

Witry & Witry SA, Luxembourg

Location:

Luxembourg, Luxembourg

Gross floor space:

7,200 m²

Gross volume:

18,000 m³

Start of site work:

May 2008

Commissioning:

June 2010

Project duration:

2004 – 2011

Individual services

  • Project management

Location map

Directions